Kongresi HUOM-a

XXVII. Kongres obiteljske medicine

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Drage kolegice i kolege,

Ispred nas je dvadeset i sedmi kongres Hrvatske udružbe obiteljske medicine, kongres koji je uvijek bio mjesto susreta tradicionalnih vrijednosti obiteljske medicine te razmjene znanja i iskustva.

Ovaj put ćemo ga održati na novi način, u posebnim uvjetima, baš onakav kakva je ova 2020. godina. U tzv. „novom normalnom“ za koje se nadamo da će dolazak cjepiva promijeniti i da ćemo se dogodine družiti onako kako smo navikli u godinama i kongresima koji su iza nas.

Vrijeme održavanja kongresa je od 23. 12. – 27.12.2020. godine, on-line.

Ispred Vas je Zbornik u kojem ćemo prikazati veliki broj zanimljivih radova koji su nastali zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji s kolegama iz obiteljske medicine, specijalizantima, našim kolegama iz bolnica i javnozdravstvenih ustanova.

Posebno veseli činjenica da i ove godine na kongresu imamo više od tridesetak radova/izlaganja iz različitih područja medicine uz aktivno sudjelovanje naših specijalizanata, čime se kao stručno društvo posebno ponosimo.

Posebna zahvalnost ide varaždinskoj podružnici na čelu sa prim. Tatjanom Cikaš, spec. obiteljske med. koja je uložila iznimno veliki napor, pripremila pregršt iznenađenja i zbivanja koja su bila planirana za prvotni datum održavanja kongresa.

Svim kolegicama i kolegama obiteljskim liječnicima, njihovim obiteljima i voljenima želim čestiti i blagoslovljen Božić, te sretnu i zdravu 2021. godinu.

I ovaj put ćemo prikazati veliki broj zanimljivih radova zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji s kolegama iz obiteljske medicine, specijalizantima, našim kolegama iz bolnica i javnozdravstvenih ustanova. Posebno veseli činjenica da i ove godine na kongresu imamo više od tridesetak izlaganja iz različitih područja medicine uz aktivno sudjelovanje naših specijalizanata, čime se kao stručno društvo posebno ponosimo.

Predsjednik HUOM-a

Dr. Marko Rađa, spec. obiteljske medicine

Preuzmite zbornik

Comments are closed.