Ostali kongresi

5 HRVATSKI COCHRANE SIMPOZIJ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Poštovani,

zadovoljstvo nam je pozvati Vas na 5. hrvatski Cochrane simpozij, koji će se održati 20. travnja 2013. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu.

Na simpoziju ćemo obilježiti 20. godišnjicu osnivanja Cochrane kolaboracije i 5. godišnjicu Hrvatskog ogranka Talijanskog Cochrane centra. Naziv simpozija – „Osvrt na prošlost, pogled u budućnost“ – ukazuje da se želimo prisjetiti dosadašnjeg rada i uspjeha Cochrane kolaboracije i hrvatskog Cochrane ogranka, te razgovarati o pravcima razvoja u budućnosti.

Vaše sudjelovanje na simpoziju smatramo vrlo važnim, jer će ovaj simpozij biti prigoda da okupimo predstavnike svih hrvatskih ustanova i organizacija zainteresiranih za medicinu utemeljenu na dokazima. Namjera nam je zajedno s Vama razmotriti mogućnost osnivanja Hrvatske Cochrane mreže, koja će promicati korištenje i dostupnost Cochrane sustavnih pregleda u Hrvatskoj, te podupirati i nuditi kvalitetnu obuku svima koji su zainteresirani za korištenje i izradu Cochrane sustavnih pregleda.

Osim toga, ovim simpozijem želimo potaknuti sudjelovanje pacijenata u radu Cochrane kolaboracije i promicanju medicinske prakse utemeljene na dokazima.

Detaljan program i informacije o simpoziju možete pronaći u privitku, te na stranicamawww.cochrane.hr. Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje molimo vas da se registrirate putem obrasca za registraciju koji možete pronaći na navedenoj mrežnoj stranici.

Sudjelovanje na simpoziju je besplatno.

Radujemo se Vašem dolasku!

Comments are closed.